Wat houdt het Insecten Inloop Café in?

Het volgende Insecten Inloop Café vindt plaats op de Brightlands Campus Greenport Venlo (Villafloraweg 1) op 10 oktober van 15:00 tot 18:00.
Het is dit keer een speciale editie, want het Inloop Insecten Café is onderdeel van het Dutch Food Week programma van Brightlands.

Het doel van het Insecten Inloop Café is om bredere bekendheid omtrent de insectenindustrie te creëren, kennis te delen en samenwerking te bevorderen. 

Deelname is volledig gratis. Uiteraard zorgen we voor een drankje en een hapje. We willen graag weten hoeveel deelnemers we kunnen verwachten en verzoeken u daarom zich vooraf te registreren middels het aanmeldformulier hieronder.
Voorafgaand aan het Insecten Inloop Café, ontvangt u een e-mail met de benodigde praktische informatie. Hopelijk tot 10 oktober!

Voor wie is het Insecten Inloop Café?

 

Voor iedereen die ‘iets’ met insecten heeft of geïnteresseerd is in de kansen, mogelijkheden en vooral ook de onmogelijkheden

Voor wie in gesprek wil gaan met experts en ervaren Insecten Cirkel deelnemers

Voor wie contact wil leggen met de ondernemers achter Insect Valley Europe en de activiteiten die hierbij horen

Voor degene die in een vertrouwde en vertrouwelijke omgeving kansen wil identificeren om samen met andere experts tot een mooi product te komen

Voor wie andere personen en ondernemers wil ontmoeten die eenzelfde blik op duurzaamheid en op de toekomst hebben

Voor de ondernemer die met trots zijn of haar – op insecten gebaseerde – product wil laten zien aan een relevant publiek

Aanmelden | Insecten Inloop Café

14 + 11 =

Contact 

Email

info@insectvalleyeurope.com

Bezoek

Brightlands Campus Greenport Venlo

Villa Floraweg 1

5928 RC Venlo